KA - Gilatsetastra2connect_logo

 

Internet via de satelliet

De tweeweg breedbanddienst via de ASTRA-satelliet is een ideale oplossing voor buitengebieden en andere plaatsen waar aanleg van vaste internetverbindingen vaak niet rendabel is, of waar de snelheid te wensen overlaat. Via de satelliet is er een verbinding mogelijk tot 20 Mbps download en tot 2 Mbps upload. Verder is er ook de mogelijkheid voor telefonie via de satelliet. Deze dienst wordt in Nederland verzorgd door Hertzinger.

Altijd, overal en direct beschikbaar
Een groot voordeel is dat het netwerk al beschikbaar is en u dus al op heel korte termijn kunt genieten van een volwaardige internetverbinding. Met een schotel en een modem (eventueel uitgebreid met een WiFi router) kunt u in geheel centraal Europa direct online zijn. De geboden snelheid is momenteel tot 20 Mbps, ruim voldoende om video’s te bekijken, te emailen en VoIP diensten te gebruiken. Het is ook mogelijk dezelfde schotel te gebruiken voor de ontvangst van TV zenders via de ASTRA 1 en de ASTRA 3, waarmee u  i.c.m. een abonnement van CanalDigitaal alle Nederlandse publieke en commerciële zenders, in High Definition, kunt bekijken.

Internet abonnement
Er zijn diverse pakketten beschikbaar afhankelijk van het verbruik (volume) maar altijd met een snelheid tot 20Mbps. Wanneer het volume wordt overschreden van het betreffende pakket kan er online extra volume worden gekocht op de website van de provider.

Bekijk hier de abonnementen en download de folder.

Bellen
Met het Astra2Connect internet systeem van Hertzinger kan er optioneel worden getelefoneerd. Met deze VoIP (Voice over IP) telefonie kan er zeer voordelig worden getelefoneerd waarbij geen vertragingen optreden, er is nauwelijks verschil tussen een vaste verbinding of het Astra2Connect systeem.

Hiervoor heeft U wel een voip geschikte router nodig of een aparte voipadapter. Dit is per situatie verschillend en zal dan ook apart besproken moeten worden.

Bekijk hier de tarieven.
[hr]

[one_third first]

Agrarische Sector

AgrarierVoor de agrarische sector is toegang tot breedband internet van vitaal belang. Echter door het ontbreken van kabel- en DSL infrastructuur hebben 26.000 land- en tuinbouworganisaties geen toegang tot breedband internet. Zij hebben de keus uit een te trage of een te dure verbinding.

Voor een goede bedrijfsvoering is snel en betrouwbaar internet tegenwoordig echter een voorwaarde. Het ontbreken ervan leidt tot onnodig zware administratieve lasten. Breedband via satelliet biedt de oplossing. Voor een vast bedrag per maand kunnen land- en tuinbouworganisaties breedbandinternet ontvangen. Speciaal voor deze sector is er het Astra2Connect internet systeem van Hertzinger. De breedband internetverbinding die wel betaalbaar en altijd en overal beschikbaar is.

Nu de kosten van internet via de satelliet verder zullen dalen en er dankzij gebruik van Ka-Band capaciteit hogere internetsnelheden aangeboden kunnen worden, zijn bewoners van buitengebieden niet langer afhankelijk van trage internetverbindingen via ADSL of UMTS. [/one_third]

[one_third]ZakelijkafbeeldingkleinmkbOndanks onze goede infrastructuur komt een internetstoring nog wel eens voor, iets wat als zakelijke klant zeer lastig of zelfs onacceptabel is. Er kunnen tijdens graaf werkzaamheden kabels stuk getrokken worden of er kan iets met de wijkcentrale gebeuren. Voor het MKB levert de provider HERTZINGER een combinatie van een zakelijke ADSL verbinding met als volwaardige back-up ASTRA2Connect. Wanneer de ADSL verbinding om welke reden dan ook niet actief is wordt alle internet en e-mail verkeer via satelliet geregeld zonder dat u als gebruiker hier iets van merkt, U kun gewoon blijven doorwerken. Heeft u al een (goede) zakelijke verbinding, dan wordt alleen het ASTRA2Connect systeem als back-up gekoppeld aan de bestaande internet aansluiting en bent u gegarandeerd van een werkende internetverbinding.

VPN en Citrix
Optioneel kan het Astra2Connect internet systeem van Hertzinger geleverd worden met een Hertzinger Optimizer waarmee VPN, Citrix en andere “in the Cloud” oplossingen volledig worden ondersteund.

[/one_third][one_third]Vakantie HuisvakantiehuisjeVoor mensen met een caravan, camper, boot of tweede huis biedt  het Astra2Connect systeem van Hertzinger  de mogelijkheid om op vakantie van snel internet te genieten. Ook in het buitenland werkt de verbinding vlekkeloos; mensen kunnen nu dus internet mee op reis nemen. Door de toename van mobiel dataverkeer met toepassingen als WhatsApp kunnen mobiele kosten op vakantie nog wel eens oplopen. Met internet via de satelliet kan eenvoudig een wifi-netwerk worden gemaakt rond de caravan, camper, vakantiehuis of kan vanaf de boot contact worden gezocht met het thuisfront.[/one_third]
[hr]Onderstaande video laat zien hoe het systeem gemonteerd en afgesteld wordt.

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *